Prati nas

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci dobijaju poslovne ponude, Vaga da štedi, a šta vas očekuje?

Foto: Getty Images

Pročitajte dnevni horoskop za 31. oktobar!


Ovan

Dobro se osećate. Potrudite se da ugodite malo više sebi. Dajte svoj maksimum što se tiče posla, jer ćete svakako da budete nagrađeni na kraju dana. Moguća je nova poslovna prilika, iskoristite je.

Bik

Preosetljivi ste. Ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da date sve od sebe na radnom mestu, iako vam se ne radi. Usporeni ste i ne ide vam sve brzo kao što ste zamislili.

Blizanci

Odradite šta možete, nemojte da se preforsirate. Budite otvoreni za svaku saradnju sa drugima. Neke ponude za poslovnu saradnju od ranije mogu da postanu baš sada aktuelne. Razmislite o napretku.

Rak

Prijatelji su uvek tu za vas i mogu da vam daju dobar savet u vezi sa poslom. Veoma ste otvoreni i nije vam teško da pitate druge za pomoć. Brzo završavate sve obaveze koje ste započeli.

Lav

Neka ženska osoba je od pomoći na poslu. Za svaku novu poslovnu priliku bi trebalo da razmislite malo više, ali svakako, ukoliko možete da uklopite i više obaveza, to će da bude veoma produktivno za vas.

Devica

Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Potrudite se da se usredsredite na realne mogućnosti, ne preterujte sa planovima koji nisu ostvarivi. Budite smireni, pa ćete lako da odradite sve obaveze koje imate.

Vaga

Fokusirajte se na štednju. Previše trošenja novca nije baš idealna opcija. Ne nervirajte se oko posla, nego budite temeljniji danas.

Škorpija

Senzualniji ste nego inače. Ugodite partneru, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, moguć je flert i neko novo poznanstvo.

Strelac

Budite vredni danas. Ukoliko sve završite na vreme imaćete čak i više vremena za odmor, koji vam je neophodan. Pazite na detalje.

Jarac

Senzualni ste. Ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da se fokusirate na neku dobru poslovnu priliku. Ako imate priliku za kraći put, makar da posetite prijatelje, iskoristite je.

Vodolija

Preosetljivi ste danas. Ne podnosite kritiku drugih ljudi. Dajte sve od sebe da ne dolazite u konflikt sa osobama koje vam se ne dopadaju.

Ribe

Komunikativniji ste nego ranije. Potrudite se da se usredsredite na rad, na neodložne obaveze. Ne dozvolite da vam drugi zameraju da ste površni.

Izvor: Mondo